Mat fra skogen

Magnus Sjøberg

kr. 279,-

Antall:

Veil. pris 429,-

Du sparer kr 150,-

Art.nr: 9788252932614




Er du glad i å plukke bær og sopp, og har lyst til å overraske venner og kjente med god mat basert på selvplukkede råvarer? Da er denne boka noe for deg! Boka presenterer en mengde retter og drikker der sopp, bær og planter er ingredienser. Alle rettene presenteres ved hjelp av nydelige bilder. Mange av rettene er basert på norske råvarer som elg, rype, reinsdyr og fjellfisk.

Boka er inndelt i 20 kapitler, med de vanligste spiselige bær, sopp og planter fra norsk natur. I tillegg lærer du også å sylte, hermetisere og fryse ned. Forfatteren Magnus Sjøberg er kokk, matstylist og forfatter og levende opptatt av nordiske råvarene fra skog og natur. Baard Næss er en anerkjent mat- og naturfotograf.

Utgitt: 2009
Forlag: Tun
Innb: Innbundet
Språk: Bokmål
Sider: 265
ISBN:  9788252932614
Utgave: 1. utg. 

 

Relaterte produkter

Ville vekster - røtter i kulturhistorien
kr. 319,-
Art.nr: 9788252927504

Boken presenterer 90 av våre viktigste kultur- og tradisjonvekster: urter, bær, bregner, mose, lav, sopp, tang og tare. Du kan lese om navnets opprinnelse, vekstens betydning i mytologi, folketro og folkemedisin og hva den ellers er blitt brukt til.
Les mer...