Clean & Coat AS

IKKE KAST BORT UNØDVENDIG TID MED Å PUSSE OG SLIPE
Clean & Coat AS tilbyr det beste miljøvennlige alternativet til fjerning av maling, lakk og rust. Vi bruker ingen kjemikalier og forårsaker ingen forurensing.

Vi benytter Dustless Blasting, som er den raskeste og mest kostnadseffektive metoden for underlagspreparering som finnes. Alle typer maling og belegg fjernes enkelt uten varme eller støvutvikling.

Underlaget påføres en blanding av resirkulert knust glass og vann under trykk. Maling og rust løses opp uten bruk av kjemikalier, og man unngår timesvis gnikking med sandpapir. Metoden er skånsom mot underlaget, noe som er viktig når man jobber med fiberglass, eller renoverer gamle objekter. Blandingen av vann og glass medfører at lakk og annet avfall faller på bakken og gjør det lett å rengjøre og fjerne etter operasjonen.

Enten man skal renovere trekonstruksjoner, murvegger, stein konstruksjoner, biler, anleggsmaskiner, båter o.s.v., er dette en metode som er overlegen, både resultatmessig og økonomisk. Vårt utstyr er mobilt, og vi kan derfor utføre jobben på stedet uten støv og med minimalt med gris og søl.

Etter fjerning av substans vil overflaten være optimal for obehandling, til eksempel med linoljemaling eller andre overflatebehandlinger.

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat om ditt prosjekt :-)

Kontaktinformasjon

Clean & Coat AS
Thunes vei 2, 0274 Oslo, Norge
+47 90120977
Clean & Coat
913714555