Profesjo Thomas Kospin

Profesjo Thomas Kospin er et polsk malerfirma etablert på 1970- tallet. Siden 2009 har firma fornyet fasader i Norge og utført skraping, maling og reprasjoner på over 120 hus - hovedsaklig i Oslo-området.

Stadig oftere får vi oppdrag på eldre hus, dette da hus som har behov for fasadeutbedringer. Alle utbedringer må gjøres før malerne kan ta fatt. Derfor har vi også snekker med nødvendig utstyr i vårt arbeidslag. Slike maleoppdrag skaper ofte et større behov for nøye undersøkelser. Ofte benyttes det eksperter fra norske malingsprodusenter som følger opp med skriftlige vurderinger og dokumentasjon. Vi har også erfaring og kunnskap om maling med linoljemaling.

Ta gjerne kontakt for et personlig besøk med helt uforpliktende og kostnadsfri befaring av ditt hus og en profesjonell vurdering av behovet for maling med påfølgende forslag til utførelse, prisoverslag og tilhørende kontraktsforslag.

Så om du ønsker å male huset ditt utvendig, har du kommet til rett sted. Besøk gjerne vår nettside for å se referanser og bilder fra utførte oppdrag.

Kontaktinformasjon

Profesjo Thomas Kospin
Hovfaret 8, 0275 Oslo, Norge
+47 938 36 051
Profesjo.no
995 500 558 MVA