Einar Stange AS

Helt siden starten i 1911 har murverk og murprodukter vært selve ryggraden for Einar Stange AS. Selskapet ble etablert av grosserer Einar Stange og i dag eies og drives det av tredje generasjon.

Dagens Einar Stange har også sitt tyngdepunkt i mur, men nå utvides konseptet til også å inkludere anlegg og utemiljø. Vi har alltid betjent murverksbedrifter og entreprenører samt handelsleddet i bygge- og anleggsbransjen. Satsningen mot forbrukerkundene i 2006 kom derfor naturlig gjennom medlemskap i Steinsenteret-kjeden.

Blant våre hovedmål er å inspirere til bruk av murverk i norske bygg og anlegg samt bidra til forskjønnelse av utemiljø. Kompetansen er satt i høysete for å få dette til så hos oss blir du betjent av flere enn 25 medarbeidere som alle har lang bransje erfaring og/eller faglig utdannelse.

I vår 2000 kvadratmeter store butikk kan du oppleve inspirerende og lærerike utstillinger og finne løsninger på dine drømmer, behov eller ønsker. Alle våre produkter leveres av produsenter som er ledende innen sine områder. Her handler de profesjonelle side om side med forbrukere i et trivelig miljø og selvfølgelig får alle kunder den samme gode service hos oss.

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel !

Kontaktinformasjon

Einar Stange AS
Professor Birkelandsvei 31, 1081 Oslo, Norge
23 37 09 50
Einar Stange AS
925799351