Fjerning maling lakk vinduskit

21 / 06 / 2009

(Oppdatert april 2017)

 


Speedheater malingsfjernerapparat

Speedheater® er et multiverktøy som kan brukes av alle! Apparatet er målrettet hobbybruk og benyttes til lakk og malingsfjerning på vinduer, dører, trapper, båter, møbler, fasader og mye mer..  Vi tilbyr faste lave priser på Speedheater apparatet og tilbehør.

Speedheater har en rekke fordeler:
 

 • Bruken er miljøvennlig - løsgjør vinduskitt, maling og lakk som deretter raskt og enkelt skrapes bort.
   
 • Arbeidsbesparende - du unngår slisomt og tidkrevende pussarabeide på f.eks dører, trapp, møbler, fasade og vinduer.
   
 • Ikke helseskadelig - du unngår masse pussestøv eller eksponering av helsefalige gasser fra malingsfjerner, maling og lakk
   
 • Skånsomt for treet - med arbeidtemperatur mellom 100 og 200º er det minimal brannrisiko og du unngår svimerker og brannfare som f.eks lett kan oppstå ved bruk av varmluftspistol (mellom 400 - 1000º)
   
 • Effektiv til trekke ut fukt fra materialer og dreper sopp/muggsporer i tre og betong.
   

Metoden anbefales av Riksantikvaren i både Norge, Finland og Sverige.
 


NOEN BRUKSOMRÅDER:


Dør malingsfjerning
Bildet over: Rask malingsfjerning på dører, dørkarmer og dørterskeler!

Speedheater malingfjerning kitt
Bildet over: Vindusrestaurering - fjerner maling og kitt i samme moment - uten å skade glasset!

Speedheater fasade
Bildet over: Malingsfjerning på fasader til bart treverk (og tørker dette betydelig) Vi tilbyr også hjelpearm med stor rekkevidde som gjør at du kan frigjøre begge hender ved arbeidet.

Trebåter speedheater
Bildet over: Fjerner raskt lakk og maling til bart treverk på trebåter!

Fjerne lakk fra trapper furu
Bildet over: Effektiv til å fjerne lakk fra furutrapper e.l - unngå ubehagelig slipestøv..

Møbelrestaurering
Bildet over: Rask og enkel malingsfjerning på møbler, skap, bord, listverk e.l med profiler !

Soppangrep
Bildet over: Deler av denne fasaden er fuktig og angrepet av sopp og algevekster. Speedheater vil være til stor hjelp for å fjerne maling og ikke minst til å tørke  treverket og drepe evt. sopp og soppsporer som det her nok er stort behov for..
 


SPEEDHEATER COBRA
Egner seg meget godt til møbler, vinduskarmer, listverk, antikviteter, trapper, marine detaljer. Effektiv til vindusrestaurering, spesielt vinduer med små sprosser, forutsatt at glasset er tildekket med varmebeskyttende materiale.

Speedheater Cobra en effektiv malingsfjerner
Teknikken med IR-rør oppvarming er det samme for Speedheater Cobra som for øvrige elektroapparater i Speedheaters sortiment og holder samme høye kvalitet.

Speedheater cobra
Bildet over: Med Speedheater Cobras smidighet, hurtighet og balansekontroll fjernes enkelt maling på de vanskeligste steder og i hjørner. Hodet kan beveges (vinkelbart) och varmeeffekten er imponerende. På få sekunder slipper maling og lakk på ulike underlag som tre, metall, betong samt løsner kitt.

SE EGEN FILM OM BRUK AV SPEEDHEATER COBRA
 


SPOTHEATER MALINGSFJERNER
Spotheater SH 1000 IR-lampe er et prisgunstig, effektivt allbruksapparat for malingsfjerning på fasader, dører, møbler, trebåter, vinduer m.m. Spotheater SH 1000 fungerer på samme måte som "Speedheater" malingsfjerner (selges i neettbutikken). Spotheater er et rimeligere alternativ uten veltebøyle (veltebøyle kan evt. kjøpes separat). Med dette arbeidet sparer du masse tid på malingsfjerning og resultatet gir et optimalt grunnlag for påføring av maling.

Spotheater SH 2000 er et større apparat til bruk på fasader og større partier. Dette er bestillingsvare - ta kontakt med oss for nærmere informasjon om bestilling.

Spotheater malingsfjerner
Bildene over: Spotheater SH 1000 har mange av de samme bruksområder som Speedheater Standard

SE FILM OM BRUK AV SPOTHEATER SH 1000 OG SH 2000.

 


 

RELATERTE EMNER HOS GAMLETREHUS.NO
 


Vi er autorisert forhandler av Speedheater og Spotheater - faste lave medlemspriser, se utvalget av Speedheater og Spotheater i nettbutikken